dimecres, 16 de desembre del 2009

BIBLIOTECA ORO 46

El Vengador.
Il·lustració d'E. Freixas.
Ed. Molino, 16 de novembre de 1935.

6 comentaris:

  1. Segueixo amb el toc crític: el Freixas (l'Emilio, que n'hi ha un altre) sempre ha tingut fama de ser un bon dibuixant, però a mi em sembla un imitador no massa brillant i un pel llefiscós d'Àlex Raymond.
    I Carles, cal felicitar-te, tens molt ben conservats els exemplars de la Biblioteca Oro; els meus estan molt més fets pols, i això que els guardo en bossetes de plàstic.

    ResponElimina
  2. Leblansky, igual tens raó, però, és que jo vaig intentar aprendre a dibuixar amb les làmines del Freixas, i li tinc una estima especial.
    Per si t'interessa a la llibreria Cervantes del carrer Canuda tenen una bona pila en molt bon estat.

    ResponElimina
  3. Un dimarts de gener la Júlia Costa, de la Panxa del Bou, prepara una xerrada sobre l'Emili Freixas. Té un apunt penjat sobre aquest il·lustrador. Així, si en voleu saber alguna cosa més podeu anar al seu bloc i posar al cercador intern Freixas i us sortirà l'article. A mi no m'acaba de convèncer malgrat que li veig molt conya en altres sentits.

    ResponElimina
  4. Galerich, gràcies per la informació.
    Com he comentat abans, és més aviat un motiu sentimental el que m'uneix a l'obra d'en Freixas.

    ResponElimina
  5. Carles, gràcies per la informació sobre la llibreria Cervantes. De vegades hi passo i va com va: igual tenen un munt de coses que estan pelats. M'hi passaré aviat, abans que desapareixi la pila que em comentes.

    ResponElimina