dijous, 14 de gener del 2010

BIBLIOTECA ORO 11

La mujer leopardo.
Il·lustració de Bocquet.
Text de Stewart E. White.
Ed. Molino, 30 de juny de 1934.

6 comentaris:

  1. Vaja, aquest el tinc! Un Bocquet colonial la mar de guapo, amb títol suggerent inclós! (un que ja no penjaré a la galeria G&L)

    ResponElimina
  2. Carles, pel que veig a tu et passa com a mi amb això de l'avís de les actualitzacions: tot i que el teu post esta penjat a les 16:52, als blogrolls encara no consta, i apareix el d'ahir. A mi em fot això, i no tinc ni idea de com arreglar-ho. Acabo de penjar un post SOS a veure si algú em tira una mà, i ja de pas llegeix el meu post "real" d'avui.

    ResponElimina
  3. Leblansky, jo tinc calculat que triga una hora més o menys en sortir l'avís de l'actualització, encara que un cop va trigar només 20 minuts i curiosament aquesta no la vaig fer des de casa, però, a mi això no m'amoina gaire. El problema que jo vaig tenir al principi del bloc és que va deixar d'actualitzar-se l'avís durant un llarg periode de temps, però en aquests cas vaig canviar l'URL en l'apartat Flux d'actualització (està a configuració).
    Respecte a la Biblioteca Oro ens haurem de passar la llista de faltis i tenguis.

    ResponElimina
  4. Gràcies per la informació, Carles. No tinc massa idea del que he fet, però he anat on dius i he canviat la pestanya "complet" per "resumit". No sé si era això el que havia de fer, però per canviar, que no quedi.
    Per cert, l'avís del teu nou post segueix sense actualitzar-se.

    ResponElimina
  5. Com que no s'actualitza? Jo el veig tant al teu bloc com a la galeria G&L.

    ResponElimina
  6. Carles, ara ja el tens actualitzat, però quan he entrat, encara no.
    Gràcies pel link, a veure si me'n surto.

    ResponElimina