divendres, 18 de desembre del 2009

INSECTICIDA "EXCELSIOR"

Postal publicitària.
Antonio Caubet S. A. Barcelona, sense data, probablement anys 40.

6 comentaris:

  1. És molt lleig però té molta conya. Molt bo!

    ResponElimina
  2. Galderich, Suposo que foten el camp cap a França i això que aquest tal Caubet era d'origen marsellès.
    Sí, es lleig però, el fet de que a l'il·lustració surtin insectes, per a mi ja te un valor afegit.

    ResponElimina
  3. De nou torno a ser la nota discordant: jo el trobo molt bonic, quasi propi d'un conte per a nens; i la lletra és la mar de guapa, de relat d'aventures.
    I Carles, trobo genial que classifiques algunes il·lustracions amb l'etiqueta d'entomologia. Algun dia hi haurà un post on ens expliquis la teua dèria pels insectes?

    ResponElimina
  4. Ufff Leblansky, a veure com m'explico, la meva principal dèria són els insectes, concretament els coleòpters i darrerament tinc un especial interès en les formigues, i ho faig de manera totalment amateur. He publicat un bon grapat d'articles, la resta ja t'ho pots imaginar, m'agraden els tebeos, les il·lustracions, els llibres de viatges, els llibres vells i de temàtica diversa i intento fer convergir les meves dues dèries amb coses com les il·lustracions, els contes i d'altres històries "no científiques" sobre insectes. I la veritat, es que ja fa dies que em passa pel cap fer un bloc més centrat en aquests temes, però, ja veurem.

    ResponElimina
  5. Jo sóc germà de l'il·lustrador Lluïsot i una temporada va treballar al Jueves fent una sèrie d'insectes que es deia "Insectocràcia" inspirada en Kafka.
    Tot va acabar quan van rebre una carta d'un lector que es queixava de la sèrie d'insectes i acabava dient: "¡fumiguenlo!". Al meu germà li va fer tanta gràcia aquesta crítica que va canviar de sèrie!

    ResponElimina
  6. Carles, gràcies per desvetllar el gran misteri del blocaire entomòleg. Em sembla fantabulós, de veritat!

    ResponElimina