dilluns, 1 de març del 2010

SUPERMÁN Y SUS AMIGOS 1

Supermán y sus amigos, número 1.
Il·lustració de Curt Swan i Stan Kaye.
Ediciones Recreativas, Mèxic D. F. 1 de gener de 1956.

6 comentaris:

  1. Carles, és el número 1! Aquest és el que costa tants diners...? ;-)

    ResponElimina
  2. Què més voldria jo Galderich, aquest és el núm. 1 d'aquesta sèrie i no sé que pot valdre, jo l'arrossego des de què era un nen. El vaig comprar al Turó de la Peira el meu barri barceloní, en un quiosc d'aquells on es canviaven tebeos antics i novel·les de Marcial Lafuente Estefania.

    ResponElimina
  3. A mi de nen m'arribaven els superherois via Editorial Novaro de Mèxic, però aquest Superman y sus amigos no l'havia sentit mai. Suposo que los amigos eren els de sempre.
    Per cert, ni el dibuix forçadissim de la portada es mereix la puta lletra -ho sento, no la suporto- de màquina que li van posar.

    ResponElimina
  4. Leblansky, no et queixis que no és Comic Sans! ;-)

    ResponElimina
  5. Leblansky, Ediciones recreativas és el nom més antic de l'editorial Novaro, d'aquesta sèrie en van sortir uns 40 o 50 números i és la traducció al castellà d'una sèrie nord-americana on el protagonista principal és Jimmy Olsen. I tens tota la raó a Novaro li va donar per mecanitzar els rètols i son una puta merda.

    ResponElimina
  6. Galderich, per sort la lletra Comic Sans no existia aleshores, si no segur que com a mínim Bruguera l'hauria feta servir, i s'haurien quedat tan panxos. Potser també Novaro en les seues edicions de Periquita, La pequéña Lulú i similars hauria caigut en el parany de la Comic sans.

    ResponElimina